Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte dansa eller sjunga

Precis som Rocky Balboa

får jag stryk, men med folks blickar

för dom är jag konstig för precis som Rocky

Jag kan inte dansa eller sjunga


Om jag bara var lite smartare

hade jag blivit en bra artist

jag hade kunnat vara mig själv men samtidigt anpassa

mig till varje situation


men alla idéer och intelligenta tankar

har gjort mig helt dum i huvudet


Åh, Den vackra tjejen från Mellanöstern

hon som satt där i publiken

jag hade kysst hennes läppar som en törstig
dricker vatten

och vi hade varit som paren i kärlekslåtar som
jag lyssnar på

men jag gjorde bort mig

och i ingen saga kysser prinsessor clowner


inget jobb

och inget gott rykte

allt jag ville var att underhålla folk

men nu jag står naken inför världen

och det är för att jag varken kan dansa eller sjunga









Fri vers av Madrugador
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-05-27 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador