Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Serpentingröna drömmar

De vingar inom dig.
Vecklas ut och du vinner över regnet, havet och allt däremellan.
När orden nynnar, ditt skimmer aldrig dig överger.
Beskriver känslan av serpentingröna drömmar.
Ditt hjärta viskar andetag som så sakta smeker din sköra aura. Försöker minnas, men tror inte vargögon någonsin såg något annat än din givmilda ödmjukhet vilandes i ett abalone snäckskal.
Pärluggla eller lodjur. Vilken själ, vilken sagostund, vilken längtan är du?
Vitsippor mynnar ut bland havstång och dess doft jag vet du älskar. Böcker med bläck av guld. Rad för rad. Sida för sida. Kapitel för kapitel. Tulpaner i regnbågens färger. Föreställer mig hur de sakta slår ut i full blom.
När livet så sårbar älskar.
Du ska veta.
De bär dig.
De vingar inom dig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-27 01:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så läkande balsam Skrivelse!
I Coronans sårspår
:}


2020-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP