Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKALL DU TAGA TILLVARA DIN BRODER ?

Skall du taga tillvara din broder,
som är oönskad född,
och sedd som ond säd ?

Skall du taga tillvara din broder,
som förljuga dig i avund ?

Skall du taga tillvara din broder,
som draga ditt släktträds namn
i smutsen ?

Skall du taga tillvara din broder,
när han hotar din familj ?

Skall du taga tillvara din broder,
som försöker lägga an på din
kvinna ?

Skall du taga tillvara din broder,
som förtalar dig i syfte att leda dig
i vanrykte ?

Skall du taga tillvara din broder,
som håller på att gå under
i sin destruktivitet,
och spottar på din utsträckta hand ?

Skall du taga tillvara din broder,
vars högsta ambition är att krossa
sin broder ?

~*~




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2020-05-27 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP