Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utväxter på tiden


Döden är en spegel,
våra ansikten speglingar

Livet vilar
i dödens blindo;
ett tillstånd av något
i intets fräna andedräkt

Jag minns redan detta

I varje ögonblick
skymtar ett avtäckt minne

Dödens spegel är genomskinlig

Hästarna står i hagen
Jag ligger i huset

Natten är rädd och ensam

Tankarna famlar
över mitt ansikte

Askan är en mjuk tillflykt

Mineralerna minns sina kroppar,
utväxter på tiden,
titthål i evigheten;
sorlande röster i tomhetens salar

Det regnar i glömskan

Något kurar




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-27 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP