Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det saknande ….

 

 

Och efter min död

Kommer jag att sakna ingen

Och inget i livet

 

Än mig själv

 

De slutna rummen

De låsta dörrarna

De mörkt parkerade drömmarna i mitt liv

 

Bara blev flera och flera och flera

 

Betydelselös kampen förblev till

Meningslös visade sig att stå emot

Ovärdig blev att tänka sig stanna kvar i mörkret

 

Ett minne av och ur ett ovärdigt liv




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-05-27 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP