Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lurade mig själv

 

 

Jag!

Lurade mig själv till drömmen

 

Drömmen!

Var vaken och låtsades ej se mig

 

Jag!

Trodde mig själv en äventyrare

 

Jag!

Tänkte mig en drömresa ur verkligheten

 

Jag!

Hade bestämt mig aldrig tillbaka till verkligheten

 

Jag!

Vill verkligen ur verkligheten ut

 

Drömmen!

Du drömmen min!

 

Hjälp mig ur ensamhet ut!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2020-05-27 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP