Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska vi göra

Virus styr vårt liv idag
Får inte umgås på ett tag

Längtan efter närhet finns
Vi knappt känslan minns

Hoppas på bättring snart
Få kramas igen så klart

Att äntligen få andas ut
Innan sommaren tar slut




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-27 12:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
en fin text med en kramlängtans prosa!
2020-06-04

  StinaJ VIP
Så igenkännande. Längtar efter att få umgås med mina nära och kära igen.
2020-05-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Dagens situation i ett nötskal! Ja, hoppet måste leva!
2020-05-27

  Marita Ohlquist VIP
Nu lever vi på små isolerade öar, sitter på stränderna och längtar efter gemenskap!
2020-05-27

  ULJO
Corona vet inte vad det har ställt till med. Hoppas att det snart tar slut så man kan krama sina nära och kära igen.
2020-05-27

  Öknens Ros VIP
Många kramar blir det då.
2020-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP