Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömdagar

Nu blomstrar stenar
på solvarma bergsöar

En mjuk varm hand
omsluter min lilla
Stor med höga ådror
Vinrusigt pladder
ekar tryggt

Båtar vinkar
Stora trutar
trånar rester
Musslorna är slut

Båten från skärgården
tar oss hem
Alldeles för tidigt




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-27 14:17



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Vilken fin titel. Det är sådana dagar vi lever på sedan till vintern.
Den här fantastiska tiden när livet är som ett paradis.
2020-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP