Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuspunkt i gråvädret



fåglarna tömde faten
på den hemmagjorda maten
vinsten är bådaderas
här ska nytt varje dag serveras
det tog en stund före maten
föll dem i smaken
sedan slogs de vid foderautomaten




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2020-05-27 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP