Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fakta : Forskning pågår.Bild © S.Wiking


ETT EFFEKTIVT SKYDD MOT COVID 19 ?

Oh ! djävlar va folk kommer å börja röka
om de nya rönen i sökandet efter skydds-
medel mot covid 19,
bekräftar att NIKOTIN har den verkan.

Det blir att välja mellan covid 19 och
lungcancer.

Föreställningen av att vetenskaplig
forskning kommer fram till att Marijuana
är effektivt mot coronavirus,
och följden av en påtänd mänsklighet,
vore underhållande.


*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2020-05-27 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP