Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten idé en vårkväll som den här

Ett frö med vingar

seglar bort över hästman och koöron

färdas långt över maskros och tuvor

tänk om man var så liten

så att man kunde följa med.




Fri vers av Emilia Mattsson
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-27 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson