Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykotiske Eugen


Alla de glada ungdomarna hade det så trevligt på examensfesten
Förutom klasskompisen Eugen, han var väldigt allvarligt schizofren




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2020-05-29 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP