Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blommande gran nummer 1 finns här: https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1637364


Nu blommar granen II


Blixt och dunder
- är detta ett botaniskt under?

Hur kan en gran bland sina grenar bära
dessa blommor så ljuva och skära?

Jo, det gömmer sig därinunder
en äppelblomsvän som står granen så nära
att man ej på de två kan sära

 




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-28 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP