Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningens klang



allas våra liv en kort parafras i alltet
då känns det än viktigare
fylla tomrummet
med allt som är värdefullt för oss
Då jag såg detta vänliga hus
med dörren öppen
i samma stund upphörde
regnet att falla
stigen framför låg solbelyst
och i ett flyende moln
såg jag konturen
av ditt ansikte
molnet sprack upp
i ett soligt leende

God morgon älskade uggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2020-05-28 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP