Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är morgon den fjärde dagen i veckan, vilken i detta land benämns Torsdag (torsdag) och med stor bokstav kan tänkas stå i en text vilken ingår i en almanacka eller liknande då det kan vara dags att lägga något i vatten, exempelvis båten.


Det finnas människor vilka... (nästan inget om öl)





...som fått för sig att öl eller getter,
har någonting med öljetter att göra,
vilket nog bara är så fel det kan bli
eller vara. Öl är förstås något att

brygga över med och brygga är i sin
tur en gymnastisk position för envar
böjligt inbiten. Getter kan en tänka
sig gå omkring och beta i en hage

eller stå för sin sak i en lada. Lada
är ett bilmärke och det finns märken
av olika slag som exempelvis efter
hugg och slag på människor, i trä

eller träd och i bilolyckor, som till
exempel inbuktningar och skrap.
Vidare går det att vakta en get, men
sällan uppvakta. Öljetter är en sorts

portabla hål att sätta i tjockt tyg om
det är i en duk på segelbåten. Medan
om hålen skall bära upp en gardin i
hemmet (alternativt under däck i en

fri tids båt som för att dekorera kring
av glas täckta rutor). Vilka ofta nog kan
tänkas kallas för (minns det inte just nu)
men däremot däck vilket är ett slags golv

att trampa. Fast det är inte som att kring
i ringen gå när det handlar om vin före
den behandling som innan själv vinets
vidare förberedning planerad såvitt är.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2020-05-28 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP