Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TERTZINENS MORGONKVÄDE. ( moraliskt förkastlig)

Lilla Flickan, går och hjälplöst hulkar.
Hårrosetten bunden blev, med råbandsknop.
Svarta tårar färgar kinders kullar.

Erotik ger sällan slumpat skoop,
modern illa sovit, bland pilska männen.
Dotterns rosett, knöts i huvudknopp.

Lilla flickan glömdes bort, i den festen.
Där vart könets hunger genast mättat,
sexigt mamman njuter hela orgien.

Sminkets Pris blev tårar, kostnad- en knop.

Bosse 28 maj 2020.







Bunden vers (Sonett) av Bossepoet från Österbotten
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-28 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten