Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke

 

 

Ju mer jag ser av människans ondska, desto mer tvivlar jag på mänskligheten.




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-28 10:08



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Håller med, häng med oss aliens istället, vi är snälla.
Mvh
Kim Jong-un
2020-05-31

    Max Poisé
Risken är att cynikern inom en börjar ta plats...är nog böjd att hålla med
2020-05-28

  Feliaxel VIP
Lätt att tvivla när världen ser ut som den gör
2020-05-28

  ULJO
Har gjort under många år.
2020-05-28

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så är det!
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP