Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt till tävling lämna gärna feedback


pandemi

det hr varit en mycket märklig vår.
detta corona -år.
svårt att handla det man behöver
av vissa varor blev inget över.
butikerna ligger öde, här finns inget penga-flöde.
de talas om att en del ska få
ekonomiskt stöd
men ändå
är det ingen som vet hur det ska sluta och vart allt kommer att luta
nej, denna pandemi. är en mänsklig tragedi.
vi drivs nog alla av samma skräck:
att hamna i en vit lik-säck




Fri vers (Fri form) av charlotte VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-28 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP