Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött på armbågskramen

Se men inte röra
är något jag ej vill höra.
Trött på armbågskram jag är
över detta jag ve och fasa svär,
vill ha en riktig kram från mina vänner,
ja från alla som jag faktiskt känner.




Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-28 11:03



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att inte få krama sina närmaste känns jobbigt.
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP