Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonförsäljare

Det ringer i min lur
Vad är du för en filur
Inget riktigt bra svar
Stående med rumpan bar
Varje dag nya nummer
Vill så inte ha er hummer
Har så allt jag behöver
Så här får du inga klöver

Behöver ni nya underkläder
Går liksom hem i alla väder
Alltså du är ju bara ett skämt
Så varför ringer du mig jämt
Det är samma visa varje gång
Här har du ju aldrig framgång
Man måste ju ändå alltid försöka
Men nu måste jag snart röka

Men vet det är inte ditt fel
Vill inte heller idag ha ny el
Så min kära drummel
Sluta med ert mummel
Lyssna på vad man säger
Behöver inget av era grejer
Kanske det så vart bättre förr
Stänga eller aldrig öppna en dörr

Nu får du gå en extra lektion
För nu blir det ingen provision
Hur kan du få någon så frälst
Kan ju inte lura vem som helst
Vad sägs om gamla och sjuka
Dom sägs vara rätt bra pratsjuka
Har ni så ingen skam i kroppen
Nej det var nog ändå droppen









Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-28 12:04



Bookmark and Share


    ord från Carina
Brilliant!
2020-05-28

  Öknens Ros VIP
Ett utdöende yrke då de flesta är hjärtligt trötta på dem?
2020-05-28

    ej medlem längre
det finns nonix som man kan anmäla sig till. då får man bara reklam från dom som man haft affärer med (haha!) innan. jag får inga telefonförsäljare längre. men har ingen fast telefon. förut var det illa. hade inget internet, låg mest och läste när jag var hemma. då ringer det upp en knäppgök som lurar i mig 100mbps bredband, från ingenstans. jag hade ingen chans...
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde