Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhoppning

Gyllene skimmer
Som droppar ner från himlen
Får kärleken i luften
Att smaka förhoppning




Fri vers (Fri form) av magdalenarosinski_
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-28 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magdalenarosinski_
magdalenarosinski_