Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klockargatan.

Hur fint du ligger mellan alla hus.

Tvåhundrafemti meter lång till ändan.

Jag lyssnar till biet och sländan.

Balkong,långt bort från stora gatans brus

 

Du byggdes om med gamla lyktors ljus.

Med gatstensrefuger enligt agendan.

Aveny,njutbar efter första vändan.

Där man kan smekas utav vindens sus.

 

Barnet som hoppar rep med ett snöre.

Paret där han går fem meter före.

Du motstått grävmaskinens stridsattacker.

 

Hon med stavar,lårbensbrott,den sköre.

Han till Fyrishov med rullatorn före.

Inte störst. Men jag tycker att du är vacker.




Bunden vers (Sonett) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2020-05-28 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP