Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är Andy?

Han började sig karriär med Beatnick Beatch
En väldigt stark sångare
Sen bildade han Jellyfish tillsammans med Roger Jr. Manning
Och gjorde två fantastiska album
De blev aldrig riktigt stora
Och splittrades 1994
Sen försvann Andy Sturmer
Var är Andy nu?




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-28 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP