Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starka ljus, skarpa skuggor

Det klaraste ljuset i vårt liv
vår glädjebrunn av silkeslent serotonin
solljuset vi badar i och skänkes rosenkind
skuggan den alltid fäller

En klandestin mördare är historien
klädd i glömskans kåpa
närvarande så som skuggan:
subtil, diskret, diffus

Blicka tillbaka
jag vågar aldrig blicka tillbaka




Bunden vers (Annat versmått) av Savel
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-28 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Savel
Savel