Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DING DÅNG BIMBO - limerick

Skönhetsfixerad bimbo i Trosa

köpte bröst, ända, ankläppar rosa

glömde att fixa knoppen

tänkte bara på kroppen

styrde mot krogens karlar sin kosa

 




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-05-29 17:57



Bookmark and Share


  M.Eta
Kul!
2020-05-30

  Feliaxel VIP
Inget positivt i att förändra utseendet på det viset
Naturligt är bäst
Kul limerick
2020-05-30

  Niliboy
Ja, vi påverkas väljer och genomför våra önskningar. En del blir bimbos å går runt. Tänk bara så mycket smörja det finns på tv.
En träffsäker bild!
2020-05-30

    Sefarge VIP
Haah. ..
Hoppas på
Ömsesidigt
Utbyte?
;)
2020-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Du är en mästare på att skriva Limerickar!
2020-05-29

  Öknens Ros VIP
Ännu en träffsäker och kul Limerick! ;-)
2020-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP