Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åldrigt vingliga tankar kring en vän som var full av dans och musik, kort sagt, hade svårt att stå stilla.


Trippelhaiku 28.5.2020 till minnet av S.

 

 

musiken vi bär

inom oss driver själen

att dansa på tå

 

i drömmarnas värld

kan ett mais non, pas du tout,

bli ett pas de deux

 

då hallux valgus

i själen ges balans av

tåsko på tiljan

 

 

2020-05-28   18:50




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-28 17:53



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, dom var fina, du finner väl på själv?
2020-06-05

    ej medlem längre
Dansande lek med franska fraser och latinska diagnoser. Hur nej blir till ett ja i en balett för två. Allt förpackat i drömmande bildspråk. Så bra!
2020-05-30

    ADI Nehlin
Du är mästerlig med orden. Vackert skaldat!
2020-05-30

  Eva Langrath VIP
Fin balans i dessa tre.
2020-05-29

  Poeten Salvador VIP
Tre verser ger dansen balans
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP