Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till Rönne å

Du vackra skånska å

Som havet söker nå

Artär från Skånes hjärta

Dina fåglars dräkter bjärta

Dina bönder vid dig så

Du marmorerar vårt land

Du målar med konstnärshand

Vid fors och vid slaget hö

Tills vid hängande pilars adjö

Du når Skäldervikens strand




Bunden vers (Rim) av Roggebogge VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2020-05-28 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP