Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan glömma dig

Du var en person
som ingen annan
Som åt sig in
så sakteliga
omärkbart
Hittade min kärna
rörde om
skapade en oreda
så skön
så äkta och så ren
Våra melodier
föll i varandras
som speglar
av en och samma
var vi

Du sa
vad jag tänkte
Och du sa
Jag styr dig
Du sa
Nu skiljs vi åt
För alltid
Och jag
jag sa bara Nej
så får det inte vara
och du log
Sa att då
finns du kvar
Gör du det?

För jo, jag kan
återgå
till den värld
som var min
Alldeles nyss
När jag inte visste
att du fanns
Jag kan
Om du bara
ger mig tid
Jag kan
men jag vill inte




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-29 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina