Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våg

Håll dig nära
men stryp mig inte
luta dig mot mig
men låt mig inte bära upp dig
öppna ditt hjärtas sorger
men dränk inte min glädje
kom till mig med ditt hopp
men var aktsam min förtvivlan
likt en våg
där ditt och mitt
söker balans
som vi kan nå
tillsammans
på vår kärleks ömma våg




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-28 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3