Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkvällsbekännelse

Jag citerade Leonard Cohen
Läste dikter
Började skriva

Och de psykosociala faktorerna
De psykosociala faktorerna
Jag kan höra orden eka
i urdruckna vinglas

Man ska inte vara sårbar i glädjen
Inte le för mycket
Men tala gärna ut om din sorg
Om smärtan och mörkret
i ditt innersta väsen

Mm... självkontroll

Rycks inte med i fyrtakten
Klappa inte i takt, för fan!

Men så kom den
Den första sommarkvällen
Jag fotograferade den blanka ån
och trädkronorna i den

Postade den i mitt flöde

Sommarkvällen
Den gör en opretentiös
Kanske rent av banal




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-28 22:38



Bookmark and Share


    Pangles
Mm ja. Bra.
2020-05-29
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP