Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utsikter

 

nygrön ängsglänta

savstinna lövträd inramar

oss på en filt

blickande upp i det blå

himlen vimlar av luftslott

halvvuxna ulliga

synliga blott som förtätad längtan

ett ögonkast och vi är där

hos något som långt ifrån

ändå bär i tysthet

den innersta önskan

vår oro avlar

föder och formar

sinnenas stigar

blir klätterstegar

till andningens hemvist

bland molnen

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-28 23:08



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Åh, så vackert !
2020-06-04

  Nils-Robert
Fina metaforer om livet
2020-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg