Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom mig

Under mitt inre.
Strax ovanför min närhet.
Den trygghet du ger.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-28 23:26



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Jättefin haiku. Kärlekshaiku
2020-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP