Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungefär som skuggor

Dubbelgångarna.
Så många jag aldrig var.
Men ändå mitt jag.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-05-29 06:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, du har rätt. jag har väldigt väldigt många artistnamn. jag slutade med dom, för att varje gång man skapar en karaktär, måste man förgöra skuggan någon gång i framtiden, och det är inte lätt.

en gång, till och med, så knackade min skugga på dörren hemma. han stank något otroligt... det gick rakt igenom säkerhetsdörren O_O

det talas om morph landscape. varje människa är ett morph landscape. vi tolkar alla världen olika, sen om man tror att blondiner är sexiga, ser alla blondiner, oavsett allt, sexiga ut. vi skapar våra egna morph landscapes...

sen ibland liknar någon, någon annan. i karaktär också! fantastiskt... jag har aldrig träffat min sen 15 år tillbaka amerikanska skorpion vän. men en dag kom det en rödhårig (som henne!) praktikant till fountain house, och hon var som henne! otroligt tyst, men iaktagande. blyg också. men klok.

sometimes, there's more than meets the eye. and sometimes, it's not. det var kanske bara för mig hon var rödhårig, eller för mig hon existerade. vem vet? eller sände universum ett tecken till mig, att det skulle vara underbart att träffa henne? =)

jag ska ärva massa pengar, flera hundratusen tror jag faktiskt. lite av dom pengarna kommer gå till en amerikaresa...
2020-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP