Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den du är..


Allt det där och mycket mer...


Det
ljusaste blå
och den
svartaste
sammet är du

Du är torra
strupars
släckta törst
och blåklockors
spröda klang

Vinden är du
över
sädesfältens
råg och vallmo

Allt det där
och mycket mer
är den du är...







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-29 08:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2020-05-29

  Kungskobran VIP
Så fint
2020-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP