Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter Ragnarök

 

Till havs likaså land
människa samt djur
raderades ut i brand
av kärnvapnets skur

en vettvilling i regim
launch klickat knapp
för avfyrning legitim
då riken rustat ikapp

resterna av atmosfär
med svärta togs över
vår Jord sorg nu klär

för evigt allting söver




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-31 10:19



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Fy, hemska saker!
2020-05-31

    Sefarge VIP
Ack,ack.Bra komprimerad
Världsåskådnings-undran
Att släcka naturens prakt
till Nattsvart utplånande
Är det Människosläktets
Simpla öde?


2020-05-31

  Öknens Ros VIP
Världen styrs av dårar. "Aldrig mera krig!" Fan trot! Snyggt snickrad dikt däremot!
2020-05-31

    Lena Staaf VIP
Tack för din viktiga dikt! Atombomben, det hemskaste av vapen. Läste just Ken Follet "Världens vinter" om andra världskriget och om hur man konstruerade atombomben där forskarna aningslöst trott att den bara skulle finnas i avskräckande syfte och aldrig användas. Tji fick de ( och mänskligheten).
2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP