Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i omedelbar närhet


 



tungan tyst inför ett under

lövverk växer

tätas samnan

målas tjockt

med grönskans pensel

vyer stängs

utsikt förseglas

Istället gömslen

vilda rum av sly och löv

bland träd och snår

osynliggjorda skrymslen

ensamhet du vilsensjäl

med nötta skor

och alltför lite färdkost




Fri vers av Per Rydberg
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-29 13:11



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
När grönskan brer ut sig, blir yppig och döljer. Kommer att tänka på folkvisan: Dagen lång och magen svång och lite mat i påsen.
2020-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg