Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattland

Jag stiger in
i ett annat land
en annan värld
i ett försök
att hålla ihop mig själv
inte svämma över
samla alla delar
av det som är jag

Jag stiger in
i ett nattland




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-29 13:34



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Riktigt bra, läser om och funderar, en tillflykt för en människa kan vara skrivandet och mycket annat.
2020-06-26

  Sommarnattsljus
Wow! Så starkt beskriven skörhet.
2020-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP