Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halv

Den här känslan
att vara halv
som om den andra halvan
finns kvar
i min spegelbild
som om all min längtan
har lämnat
för något bättre

Det är de sista drömmarnas tid
jag sjunger en sång
innan hösten kommer
förbereder mig
för den sista sträckan




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-29 13:37



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Vacker, sorglig och vemodig
2020-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP