Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göra det jag vill

Göra det jag vill

och tänka på eget bästa

kan vara styrkan som behövs

för att finnas för min nästa

 

Ingen måste tycka som jag

eller bli bemött med despotism

ty det skulle tydligt visa

vad som är verklig egoism




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-29 15:37



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack, ja man måste ha kraften att fortsätta först sedan kan man vara till för andra. Men svårt i tragiska tider då man gör allt in i det sista, men ändå inte kan hjälpa tillräckligt.
2020-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Man måste ta hand om sig och må bra för att kunna hjälpa och stödja andra.

2020-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)