Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den egotrippande religionen

Käre Himmelske Fader
Jesus Kristus och
Den Helige Ande
Trons Trojka
Jag ber för mig
Se mig ge mig
Hör mig hjälp mig
Gör mig frisk och rik
Och sagolik
Ni mitt öra ovan där
Mitt ego min religion
Jag jag och jag
Halleluja
Vad jag är bra




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 183 gånger
Publicerad 2020-05-29 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar