Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR MÄNSKLIGHETEN REKOMMENDERAS ÄTA UPP SIN EGEN SKIT

Desperationen är stor när seriösa
forskare hävdar att koprofagi
innebär ett permanent skydd
mot coronavirus,
dvs,att en människa skulle börja
äta av sin egna avföring.

Detta beteende är för djur och
insekter lika naturligt som att
människa äter djur.

Covidvirus som kommer från
fladdermus ägnar sig dock inte
åt koprofagi.

En känd tysk filosof ( Nietzche ) som
började ägna sig åt koprofagi i slutet
av sitt liv ansågs bero på hans sinnes-
sjukdom.

Vart är mänskligheten som art på väg ?

Att säga åt någon att äta sin egen skit,
kan väl tänkas vara rekommenderat
endast åt de som pratar skit.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2020-05-29 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP