Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarnätterna

 

Du och bergslagskaminen
drömmer djupt inom kort.

I det här skenet
ändrar våra ansikten form -
jag formar munnen och blir stum.
Jag. Förblir. Alltid
ett tvekande steg ifrån.

Det är varmt vid din sida, ditt namn
är nog kärleken i livet.

 




Fri vers av Fredrik Axelsson
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-29 20:55



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Du skriver så rörande, det finns något väldigt skört i den här texten; även det märkliga - att både vara där och vara nästan där - kan samsas i en människa.
2020-05-30

    ej medlem längre
Underbart och varmt som en slumrande vulkan i väntan på eruption i ett drömskt och innerligt landskap.
2020-05-29

  Sparvögat VIP
Underbar kärlekshymn...
2020-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Axelsson
Fredrik Axelsson