Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om och om och om igen...


Mörker

Aska spridd
över hav

Svarta tallar
isblå skymning

Allting börjar
och slutar

Om och om och
om igen...





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-29 23:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så är det, allt kommer igen i nästan samma skepnad
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP