Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntans tidevarv

 

 

Följsam har bestämt

sig göra tvärtemot i

väntan på Godot




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-30 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP