Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oflyt...bagatell

 

 

Vågrätt läge med

stjärnhimlen för ögonen

badar i tankar

om livets uppkomst och dess

mening djupa andetag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-30 08:53



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Superfin. Mysig och poetisk. :)
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP