Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sunt förnuft

 

 

Vett och etikett

håll social distans till

de du älskar mest




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-30 10:22



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Trist är det men nödvändigt antar jag.
2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP