Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalorna

Så kom de då
äntligen
Svalorna som saknats
så länge
Silverskimrande
glidflygare
reder sitt bo
i gårdens hjärta




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-30 10:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
härligt
2020-06-04

  Briza media
Tjusigt!
2020-05-31

  Kajan VIP
Väldigt fin dikt!
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP