Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyskrapor och ruiner

De grävde upp stadens
nedgångna industritomter
och ersatte dem
med en annan slags ogästvänlighet

Konstruktioner av glas och betong
blickar ner på oss som myror
men vi saknar skogsinvånarnas
instinktiva arbetsmetoder

I en arkitekturtävling
utsågs själlöshetens mästare
som skövlade generationer
I ruinerna som blev kvar
renoveras minnena bort
genom lager av tapet
kan man ana deras andetag




Fri vers av Människohare VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-30 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP