Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4/7 Ur #en dikt om dagen


Stannad

Förfrusen i Januari;
som stannad i tiden.
Min tanke vilar där med dig.




Bunden vers av Ravn Hansen
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-30 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ravn Hansen
Ravn Hansen