Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Johnny, sitter som på nålar

och väntar med spänning
Hoppas att hon kommer snart
Att hon snart ska ringa på dörren hans
För med henne så kommer glädjen
Det som Johnny längtar så mycket efter
Det som han behöver
För om hon inte dyker upp som hon har sagt
är det lätt hänt att Johnnys hjärta börjar att blöda
då frågorna kommer att bli många
För om hon inte kommer snart kommer Johnny
att känna sig så ensam så
Känna sig så överkörd och börja böla
Gråta
Varför har hon lurat mig
Varför
Jag som just nu verkligen behöver hennes sällskap
För utan att ha någon att krama om i denna stund
kommer inte göra saken bättre utan snarare tvärtom
Det kommer att ta på min självkänsla och göra mig svag
`Det ringer på dörren´
Men där är du ju
Började bli lite orolig att du inte tänkte komma
För jag har saknat och längtat så efter dig, Jasmine
Så välkommen in

Tack

Johnny, sitter som på nålar!

Ken Cassel
30/5-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-30 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel